Nu primesc notificari WhatsApp pe Android

Utilizatorii de dispozitive Android se pot confrunta cu problema neplăcută a lipsei de notificări pentru WhatsApp. Acest lucru poate fi extrem de frustrant, mai ales când trebuie să rămâi conectat și la curent cu conversațiile importante. Lipsa de notificări poate fi cauzată de mai mulți factori, dar există și soluții pentru a remedia această problemă.

Cauze posibile pentru lipsa notificărilor WhatsApp pe Android

Sunt câteva motive comune pentru care utilizatorii Android nu primesc notificări pentru WhatsApp:

 • Setări de notificare neadecvate în aplicația WhatsApp sau pe dispozitivul Android.
 • Probleme de conectivitate sau rețea slabă.
 • Programe de economisire a bateriei sau aplicații de management al memoriei care interferează cu funcționarea WhatsApp.
 • Actualizări de software neinstalate care pot afecta funcționarea corectă a aplicației WhatsApp.

Cum să remediezi lipsa notificărilor WhatsApp pe Android

Pentru a rezolva problema lipsirii notificărilor WhatsApp pe dispozitivele Android, urmează acești pași:

 1. Verifică setările de notificare în aplicația WhatsApp. Asigură-te că notificările sunt activate și configurează-le conform preferințelor tale.
 2. Verifică setările de notificare ale dispozitivului Android. Asigură-te că WhatsApp are permisiunile necesare pentru a trimite notificări.
 3. Actualizează aplicația WhatsApp la cea mai recentă versiune disponibilă din Google Play Store.
 4. Dezactivează temporar programele de economisire a bateriei sau aplicațiile de management al memoriei care ar putea interfera cu WhatsApp.
 5. Verifică conexiunea la internet și asigură-te că ai o conexiune stabilă și rapidă.

Lipsa notificărilor WhatsApp pe dispozitivele Android poate fi o problemă enervantă, dar este una care poate fi rezolvată cu câteva pași simpli. Verifică setările aplicației și ale dispozitivului, actualizează aplicația la cea mai recentă versiune și asigură-te că ai o conexiune stabilă la internet. Cu puțină atenție și ajustare, vei fi din nou conectat la conversațiile tale importante pe WhatsApp.

Soluționare suplimentară a problemelor de notificare WhatsApp pe Android

În cazul în care urmarea pașilor menționați anterior nu rezolvă complet problema lipsirii notificărilor WhatsApp pe dispozitivele Android, poți încerca și următoarele:

Problemă Soluție
Cache-ul sau datele corupte ale aplicației WhatsApp Încearcă ștergerea cache-ului și a datelor aplicației WhatsApp din setările dispozitivului. Această acțiune poate ajuta la eliminarea oricăror probleme legate de datele corupte care ar putea împiedica recepționarea notificărilor.
Probleme ale sistemului de operare Dacă problema persistă, ar putea fi util să verifici dacă există actualizări de sistem pentru dispozitivul tău. Uneori, actualizările de sistem pot remedia problemele de funcționare a aplicațiilor.

Întrebări Frecvente

 • Cum pot ști dacă notificările WhatsApp sunt activate în setările mele?
 • De ce este important să am cea mai recentă versiune a aplicației WhatsApp?


Vezi și:

Petro

ad516503a11cd5ca435acc9bb6523536?s=150&d=mm&r=gforcedefault=1

Photo of author

Petro

Lasă un comentariu