Ce telefoane primesc Android 12

Android 12 este cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android, lansată de Google. Odată cu lansarea acestei versiuni, utilizatorii sunt curioși să știe ce telefoane vor primi actualizarea la Android 12 și când vor avea acces la aceasta.

Telefoanele Pixel

În mod tradițional, telefoanele Pixel de la Google sunt primele care primesc actualizările de sistem Android. Astfel, modelele Pixel 6 și Pixel 6 Pro sunt primele telefoane care vor primi Android 12, urmând a fi lansate cu acest sistem de operare preinstalat.

Producătorii de telefoane de top

Alături de telefoanele Pixel, producătorii de top precum Samsung, OnePlus, Xiaomi, și alții sunt pe cale să ofere actualizarea la Android 12 pentru unele dintre telefoanele lor de vârf. Acestea includ seriile Samsung Galaxy S21 și Note 20, OnePlus 9 și Xiaomi Mi 11.

Programul Android One

Telefoanele incluse în programul Android One, care oferă o experiență de utilizare Android aproape de cea stock, primesc de obicei actualizările la noile versiuni ale sistemului de operare rapid. Astfel, telefoane precum Nokia X20, Xiaomi Mi A3, și altele din această gamă sunt susceptibile să primească actualizarea la Android 12 într-un timp relativ scurt după lansare.

Lista completă a telefoanelor compatibile

Google va publica în curând o listă oficială a telefoanelor compatibile cu Android 12. Această listă va include o varietate de modele de la diferiți producători, de la telefoanele de vârf până la cele de buget. Utilizatorii pot verifica această listă pentru a vedea dacă telefoanele lor vor primi actualizarea sau nu.

Rolul producătorilor și al operatorilor de rețea

Este important de menționat că timpul de livrare a actualizărilor la Android 12 poate varia în funcție de producătorul telefonului și de operatorul de rețea. Anumite producătoare pot întârzia furnizarea actualizării din motive de testare și personalizare a interfeței lor. De asemenea, operatorii de rețea pot solicita o perioadă suplimentară pentru a testa actualizarea pe rețelele lor.

În final, este important să ținem cont că Android 12 este o actualizare majoră a sistemului de operare, aducând cu sine numeroase îmbunătățiri și caracteristici noi. Utilizatorii care doresc să se bucure de aceste noutăți ar trebui să fie atenți la comunicările oficiale ale producătorilor lor de telefoane și să verifice listele de compatibilitate publicate de Google.

Întrebări Frecvente

Pentru a oferi claritate utilizatorilor, iată câteva întrebări frecvente despre actualizarea la Android 12:

Întrebare Răspuns
Care sunt primele telefoane care vor primi Android 12? Telefoanele Pixel de la Google, cum ar fi Pixel 6 și Pixel 6 Pro, sunt printre primele dispozitive care vor primi actualizarea.
Care sunt producătorii de telefoane de top care vor oferi actualizarea la Android 12? Producători precum Samsung, OnePlus și Xiaomi sunt printre cei care vor furniza Android 12 pentru unele dintre telefoanele lor de vârf.
În ce constă programul Android One și ce telefoane sunt susceptibile să primească actualizarea? Programul Android One oferă o experiență aproape stock de Android. Telefoanele incluse în acest program, cum ar fi Nokia X20 și Xiaomi Mi A3, sunt susceptibile să primească rapid actualizarea la Android 12.
Când va fi disponibilă lista oficială a telefoanelor compatibile cu Android 12? Google va publica în curând o listă oficială care va include diverse modele de la diferiți producători, de la telefoane de vârf până la cele de buget.
De ce poate varia timpul de livrare a actualizării la Android 12? Timpul de livrare poate varia în funcție de producătorul telefonului și de operatorul de rețea, din motive de testare și personalizare a interfeței lor, sau pentru teste suplimentare pe rețelele operatorilor.

Posibile Probleme și Soluții

Odată cu actualizarea la Android 12, utilizatorii pot întâmpina unele probleme. Iată câteva sfaturi pentru a gestiona aceste probleme:

  • Problema: Bateria se descarcă rapid după actualizare.
  • Soluție: Încercați să resetați setările bateriei sau să verificați aplicațiile care rulează în fundal și să le închideți dacă nu sunt necesare.
  • Problema: Aplicațiile se blochează frecvent după actualizare.
  • Soluție: Actualizați aplicațiile la cele mai recente versiuni din Google Play Store sau ștergeți cache-ul și datele aplicației problematice.
  • Problema: Conexiunea la rețea este instabilă după actualizare.
  • Soluție: Resetați setările de rețea sau încercați să reinstalați cartela SIM.


Vezi și:

Petro

ad516503a11cd5ca435acc9bb6523536?s=150&d=mm&r=gforcedefault=1

Photo of author

Petro

Lasă un comentariu