Cine mi-a văzut povestea pe facebook

Dacă te-ai întrebat vreodată cine a vizualizat povestea ta pe Facebook, ai ajuns la locul potrivit. În acest articol, vom explora detaliat această întrebare frecventă și vom dezvălui cum poți să afli cine a aruncat o privire asupra poveștii tale pe această platformă socială populară.

Cum Poți Afla Cine a Vizualizat Povestea Ta pe Facebook?

Facebook oferă utilizatorilor săi opțiunea de a vedea cine a interacționat cu conținutul lor, inclusiv cu poveștile. Iată cum poți să faci acest lucru:

  1. Deschide aplicația Facebook și autentifică-te în contul tău.
  2. Accesează secțiunea „Povești” din pagina de pornire sau a profilului tău.
  3. Selectează poveștia despre care vrei să afli mai multe detalii.
  4. Atunci când te afli pe pagina poveștii, vei vedea un număr în colțul de sus al ecranului. Acesta reprezintă numărul de vizualizări.
  5. Apasă pe numărul de vizualizări pentru a vedea o listă cu utilizatorii care au vizualizat poveștia ta.

Acesta este modul standard de a afla cine a văzut poveștile tale pe Facebook. Cu toate acestea, trebuie să ții cont că nu toți utilizatorii vor fi afișați în listă. De exemplu, dacă cineva a văzut poveștia ta fără să se autentifice în contul lor sau dacă au setat opțiuni de confidențialitate stricte, este posibil ca numele lor să nu fie afișat.

Confidențialitate și vizualizarea poveștilor pe facebook

Este important să înțelegi că Facebook pune mare accent pe confidențialitatea utilizatorilor. Acest lucru înseamnă că nu vei putea vedea cine a vizualizat poveștile altor persoane dacă acestea au setat opțiuni stricte de confidențialitate. De asemenea, Facebook nu permite aplicațiilor terțe să ofere informații detaliate despre vizualizările poveștilor.

În plus, nu există nicio modalitate de a vedea cine a făcut capturi de ecran ale poveștilor tale. Facebook nu furnizează această informație utilizatorilor.

Cum să-ți protejezi confidențialitatea pe facebook

Dacă ești preocupat de confidențialitatea poveștilor tale pe Facebook, iată câteva sfaturi pentru a-ți proteja informațiile:

  • Verifică și ajustează setările de confidențialitate din contul tău pentru a decide cine poate vedea poveștile tale.
  • Nu distribui informații personale sensibile în povești sau postări publice.
  • Fii atent la cererile de prietenie de la persoane pe care nu le cunoști și verifică profilurile acestora înainte de a accepta cererile.

Cine poate vedea poveștile mele pe Facebook?

Răspuns: Cine poate vedea poveștile tale depinde de setările tale de confidențialitate. Poți decide dacă le faci publice, le distribui doar prietenilor sau le restricționezi la anumite liste de prieteni.

De ce nu pot vedea toți utilizatorii care au vizualizat poveștile mele?

Răspuns: Nu toți utilizatorii sunt afișați în listă din motive de confidențialitate. Dacă cineva nu s-a autentificat în contul său sau are setări stricte de confidențialitate, numele său nu va fi afișat.

Pot să aflu dacă cineva a făcut captură de ecran a poveștii mele pe Facebook?

Răspuns: Nu, Facebook nu furnizează informații despre capturile de ecran făcute de alți utilizatori asupra poveștilor tale.


Vezi și:

Petro

ad516503a11cd5ca435acc9bb6523536?s=150&d=mm&r=gforcedefault=1

Photo of author

Petro

Lasă un comentariu