Cum activez roaming Digi

Roamingul este o facilitate esențială pentru cei care călătoresc și doresc să-și păstreze accesul la serviciile lor de telefonie mobilă. Dacă ești abonat Digi și vrei să activezi roamingul pentru a beneficia de conectivitate în afara țării, iată pașii pe care trebuie să-i urmezi.

Pași pentru activarea roaming Digi

Pentru a activa roamingul pe cartela ta Digi, urmează acești pași simpli:

 1. Deschide aplicația MyDigi sau accesează contul tău pe site-ul oficial Digi.
 2. Navighează în meniul „Servicii” sau „Setări” și găsește opțiunea „Roaming”.
 3. Selectează „Activează roaming” sau o opțiune similară, în funcție de interfața aplicației sau site-ului.
 4. Confirmați activarea serviciului și așteaptă un mesaj de confirmare pe telefonul tău.

Este important să reții că activarea roamingului poate implica costuri suplimentare, așa că asigură-te că ești conștient de tarifele aplicabile și de serviciile incluse în pachetul tău.

Verificare starea activării roaming

Pentru a te asigura că roamingul a fost activat corect, poți efectua următorii pași:

 1. Accesează din nou secțiunea „Roaming” în aplicație sau pe site-ul Digi.
 2. Verifică starea activării și asigură-te că serviciul este funcțional.
 3. Încearcă să efectuezi o apelare sau să trimiți un mesaj text pentru a testa conectivitatea în afara țării.

Dacă întâmpini probleme în activarea sau utilizarea serviciului de roaming, poți contacta serviciul clienți Digi pentru asistență și clarificări suplimentare.

Roaming Digi în diverse țări

Digi oferă acoperire de roaming în multiple țări, iar tarifele pot varia în funcție de destinație. Asigură-te că verifici lista țărilor acoperite și tarifele asociate înainte de a călători pentru a evita surprizele neplăcute.

În concluzie, activarea roamingului pe cartela Digi este un proces simplu, dar este esențial să fii informat cu privire la costuri și acoperire înainte de a pleca în călătorie. Urmărește acești pași și bucură-te de conectivitatea ta oriunde în lume!

Întrebări Frecvente despre Roaming Digi

În călătoriile tale cu Digi, este posibil să ai unele întrebări frecvente legate de utilizarea serviciului de roaming. Mai jos găsești răspunsuri la câteva dintre acestea:

 1. Care sunt tarifele de roaming pentru diferite țări?
 2. Pentru a afla tarifele de roaming specifice țării în care călătorești, verifică lista de tarife disponibilă pe site-ul oficial Digi sau contactează serviciul clienți.

 3. Cum pot verifica soldul de roaming?
 4. Pentru a verifica soldul de roaming, accesează secțiunea „Sold” în aplicația MyDigi sau pe site-ul oficial Digi. Aici vei găsi informații actualizate despre costurile de roaming.

 5. Există pachete speciale pentru roaming?
 6. Da, Digi oferă uneori pachete speciale pentru roaming, care pot include minute, SMS-uri și date mobile la tarife avantajoase. Verifică ofertele disponibile înainte de a pleca în călătorie.

Experiența ta de Roaming Digi contează!

Ne dorim să-ți oferim cea mai bună experiență în timpul călătoriilor tale. Dacă ai sugestii sau feedback despre serviciul de roaming, nu ezita să ne contactezi. Opiniile tale sunt valoroase pentru noi!


Vezi și:

Petro

ad516503a11cd5ca435acc9bb6523536?s=150&d=mm&r=gforcedefault=1

Photo of author

Petro

Lasă un comentariu