Cum schimb parola la facebook

Fie că ai uitat parola sau pur și simplu dorești să o schimbi pentru a-ți proteja contul, procesul de schimbare a parolei la Facebook este simplu și sigur. Vom prezenta aici pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a-ți actualiza parola în doar câțiva pași simpli.

Pasul 1: accesează setările contului

Pentru a începe, deschide aplicația Facebook și autentifică-te cu contul tău. Apoi, fă clic pe săgeata din colțul dreapta sus al paginii și selectează „Setări și confidențialitate” din meniul derulant.

Pasul 2: accesează secțiunea „securitate și autentificare”

În meniul din partea stângă, vei găsi opțiunea „Securitate și autentificare”. Dă clic pe aceasta pentru a accesa setările de securitate ale contului tău.

Pasul 3: schimbă parola

Sub secțiunea „Autentificare”, vei găsi opțiunea „Schimbă parola”. Dă clic pe aceasta pentru a începe procesul de resetare a parolei.

Pasul 4: introdu parola curentă și noua parolă

Vei fi solicitat să introduci parola curentă, apoi să alegi o nouă parolă. Asigură-te că noua parolă este sigură, combinând litere mici și mari, cifre și caractere speciale.

Pasul 5: confimare schimbare parolă

După ce ai introdus noua parolă, dă clic pe butonul „Salvează schimbările”. Contul tău va fi actualizat cu noua parolă și vei fi redirecționat înapoi la pagina de setări.

Câteva Sfaturi Utile:

  • Folosește o parolă unică pentru fiecare cont online.
  • Evită utilizarea datelor personale, cum ar fi nume sau date de naștere, în parolă.
  • Actualizează-ți parola periodic pentru a-ți păstra contul în siguranță.

Faqs

Ce fac dacă am uitat parola contului meu?

Dacă ai uitat parola contului tău Facebook, poți utiliza opțiunea „Ai uitat parola?” de pe pagina de autentificare pentru a reseta parola.

Cum aleg o parolă sigură?

O parolă sigură ar trebui să conțină cel puțin opt caractere, inclusiv litere mici și mari, cifre și caractere speciale. Evită parolele ușor de ghicit, cum ar fi „123456” sau „password”.

Pot folosi aceeași parolă pentru mai multe conturi?

Nu este recomandat să folosești aceeași parolă pentru mai multe conturi online. În cazul în care una dintre parole este compromisă, celelalte conturi vor fi expuse riscului.


Vezi și:

Yvonne

ad516503a11cd5ca435acc9bb6523536?s=150&d=mm&r=gforcedefault=1

Photo of author

Yvonne

Lasă un comentariu