Cum șterg toate mesajele de pe facebook

Folosirea Facebook-ului poate implica acumularea unui număr considerabil de mesaje în timp. Indiferent dacă doriți să faceți loc pentru mesaje noi sau pur și simplu doriți să faceți curățenie în caseta de mesaje, acest ghid vă va arăta cum să ștergeți toate mesajele de pe Facebook într-un mod simplu și eficient.

Pasul 1: accesați caseta de mesaje

Pentru a începe procesul de ștergere a mesajelor de pe Facebook, trebuie să accesați caseta de mesaje. Iată cum să faceți asta:

  1. Logați-vă în contul dvs. Facebook, dacă nu sunteți deja autentificat.
  2. Faceți clic pe pictograma „Mesaje” din partea de sus a paginii sau accesați direct la https://www.facebook.com/messages/.

Pasul 2: selectați conversația dorită

Următorul pas este să selectați conversația din care doriți să ștergeți mesajele. Acest lucru poate fi făcut astfel:

  1. În caseta de mesaje, faceți clic pe conversația pe care doriți să o curățați.

Pasul 3: deschideți opțiunile de conversație

Acum că ați accesat conversația, trebuie să deschideți opțiunile acesteia. Iată ce trebuie să faceți:

  1. În colțul dreapta-sus al ferestrei de conversație, veți vedea o pictogramă cu trei puncte. Faceți clic pe acea pictogramă pentru a deschide meniul de opțiuni.

Pasul 4: alegeți „ștergeți conversația”

După ce ați deschis meniul de opțiuni, veți vedea mai multe opțiuni disponibile. Faceți clic pe „Ștergeți conversația”.

Pasul 5: confirmați ștergerea

Facebook vă va solicita să confirmați că doriți să ștergeți conversația și toate mesajele din aceasta. Faceți clic pe „Șterge” pentru a confirma.

Pasul 6: gata!

Conversația și toate mesajele din aceasta vor fi acum șterse. Acest lucru vă va ajuta să faceți ordine în caseta de mesaje a contului dvs. Facebook.

Întrebări Frecvente (FAQs)

Cum șterg toate mesajele dintr-o conversație specifică?

Pentru a șterge toate mesajele dintr-o conversație specifică, accesați conversația respectivă, deschideți opțiunile de conversație și alegeți „Ștergeți conversația”. Confirmați ștergerea și conversația va fi ștearsă complet.

Pot recupera mesajele șterse?

După ce ați șters mesajele de pe Facebook, acestea nu pot fi recuperate. Asigurați-vă că sunteți sigur de decizia dvs. de ștergere înainte de a confirma acțiunea.

Ce se întâmplă cu mesajele șterse din conversație?

Mesajele șterse dintr-o conversație pe Facebook nu vor mai putea fi recuperate și vor fi eliminate definitiv din caseta de mesaje a contului dvs.

Aceasta este modalitatea simplă de a șterge toate mesajele de pe Facebook. Acum sunteți pregătit să faceți curățenie în caseta de mesaje și să păstrați doar conversațiile care contează cel mai mult pentru dvs.


Vezi și:

Georgiana

ad516503a11cd5ca435acc9bb6523536?s=150&d=mm&r=gforcedefault=1

Photo of author

Georgiana

Lasă un comentariu