Instalare messenger pe telefon samsung

Dacă deții un telefon Samsung și dorești să instalezi Messenger pentru a rămâne conectat cu prietenii și familia ta, ai ajuns în locul potrivit. Acest ghid va oferi pașii esențiali pentru instalarea și configurarea Messenger pe dispozitivul tău Samsung. Fii gata să te bucuri de conversații ușoare și partajarea de momente speciale cu cei dragi, direct de pe telefonul tău Samsung.

Pasul 1: accesarea google play store

Pentru a începe procesul de instalare a Messenger, deblochează telefonul Samsung și căută iconița „Google Play Store” în ecranul de start. Apasă pe această iconiță pentru a deschide magazinul de aplicații Google.

Pasul 2: căutarea messenger

În bara de căutare din partea de sus a Google Play Store, introdu cuvântul „Messenger” și apasă pe butonul de căutare. Vei vedea o listă de aplicații relevante, iar Messenger va fi probabil una dintre primele opțiuni afișate.

Pasul 3: descărcarea și instalarea messenger

Apasă pe pictograma Messenger și vei fi redirecționat la pagina de descriere a aplicației. Acolo, apasă butonul „Instalează” și așteaptă câteva momente pentru ca aplicația să se descarce și să se instaleze pe telefonul tău Samsung.

Pasul 4: deschiderea messenger

După ce instalarea este completă, apasă butonul „Deschide” din Google Play Store sau caută iconița Messenger în ecranul de start al telefonului tău Samsung și apasă pe ea pentru a deschide aplicația.

Pasul 5: conectarea la contul de facebook sau crearea unui cont

Pentru a utiliza Messenger, vei trebui să te conectezi la contul de Facebook existent sau să creezi un cont nou. Dacă ai deja un cont de Facebook, introdu-ți adresa de email sau numărul de telefon și parola asociată, apoi apasă „Conectare”. Dacă nu ai un cont de Facebook, poți să apeși pe „Creează un cont nou” și să urmezi pașii pentru a-ți crea unul.

Pasul 6: configurarea notificărilor

Messenger îți va solicita să permiți notificările pentru a fi la curent cu mesajele primite. Poți alege să accepți sau să refuzi această opțiune în funcție de preferințele tale.

Pasul 7: utilizarea messenger

Congratulări! Ai instalat cu succes Messenger pe telefonul tău Samsung. Acum poți să începi să trimiți mesaje, să faci apeluri video, să partajezi fotografii și multe altele cu prietenii tăi.

Întrebări frecvente

Cum să schimb limba în Messenger?

Pentru a schimba limba în Messenger, deschide aplicația și mergi la Setări (iconița de profil din colțul dreapta-sus) > Limbă și regiune > Alege limba preferată.

Cum să dezactivez notificările în Messenger?

Pentru a dezactiva notificările în Messenger, mergi la Setări > Notificări și dezactivează notificările pentru conversațiile pe care dorești să le ignori.

Cum să șterg un mesaj în Messenger?

Pentru a șterge un mesaj în Messenger, ține degetul apăsat pe mesajul respectiv și apoi selectează opțiunea „Șterge”. Poți șterge un mesaj doar pentru tine sau poți alege să-l ștergi pentru toată conversația.

Cum să fac apeluri video în Messenger?

Pentru a face apeluri video în Messenger, deschide o conversație cu persoana dorită și apasă pe pictograma camerei video din colțul dreapta-sus. Așteaptă ca persoana să răspundă și vei fi conectat în apelul video.

Cu acești pași simpli, vei putea să instalezi, configurezi și să utilizezi Messenger pe telefonul tău Samsung fără probleme. Bucură-te de comunicare ușoară și instantanee cu cei dragi!


Vezi și:

Petro

ad516503a11cd5ca435acc9bb6523536?s=150&d=mm&r=gforcedefault=1

Photo of author

Petro

Lasă un comentariu