Cine stă pe invizibil pe facebook messenger?

Dacă te-ai întrebat vreodată cine este online pe Facebook Messenger și cine stă pe invizibil, atunci ai ajuns în locul potrivit. În acest articol, vom explora funcția de invizibilitate de pe Facebook Messenger, motivele pentru care cineva ar folosi această opțiune, și cum poți să îi identifici pe cei care sunt pe invizibil. Hai să începem!

Ce înseamnă „a sta pe invizibil” pe Facebook Messenger?

Starea de invizibilitate pe Facebook Messenger este o opțiune care permite utilizatorilor să fie online, dar să nu apară ca disponibili pentru alți utilizatori. Cu alte cuvinte, ei pot naviga prin aplicație, trimite mesaje și primi notificări, dar nu vor apărea în lista de utilizatori activi pentru prietenii lor. Aceasta este o caracteristică utilă pentru cei care doresc să rămână discreți sau să evite conversațiile fără să păreau nepoliticoși.

De ce cineva ar folosi starea de invizibilitate pe Facebook Messenger?

Sunt mai multe motive pentru care cineva ar putea opta să stea pe invizibil pe Facebook Messenger:

  • Confidențialitate: Unii utilizatori doresc să își protejeze confidențialitatea online. Starea de invizibilitate îi ajută să evite fiind constatați online de oricine.
  • Intimitate: Persoanele care doresc să se bucure de un moment de intimitate pot folosi această opțiune pentru a rămâne „ascunse” atunci când doresc.
  • Evitarea conversațiilor nepotrivite: În unele cazuri, utilizatorii pot dori să evite conversații nepotrivite sau incomode. Starea de invizibilitate le permite să răspundă doar la mesajele pe care le doresc.

Cum poți să identifici pe cineva care stă pe invizibil?

Identificarea cu exactitate a unei persoane care stă pe invizibil pe Facebook Messenger poate fi dificilă, deoarece aceasta este o opțiune menită să ofere discreție. Cu toate acestea, există câteva indicii care ar putea să îți dezvăluie prezenta cuiva pe invizibil:

  • Ultima activitate: Dacă vezi că o persoană a fost activă recent pe Facebook, dar nu apare în lista de utilizatori activi, este posibil să fie pe invizibil.
  • Lipsa statusului online: Dacă utilizatorul nu a setat un status online sau acesta nu se actualizează, este un indiciu că ar putea sta pe invizibil.
  • Lipsa răspunsurilor: Dacă îi trimiți un mesaj și nu primești un răspuns imediat, asta ar putea indica faptul că persoana respectivă este pe invizibil.

Ce se întâmplă când cineva stă pe invizibil pe Facebook Messenger?

Când cineva stă pe invizibil pe Facebook Messenger, ei pot vedea și trimite mesaje, dar nu apar ca disponibili pentru ceilalți utilizatori.

Poate cineva să mă vadă pe invizibil pe Facebook Messenger?

Nu, dacă stai pe invizibil, ceilalți utilizatori nu te pot vedea în lista de utilizatori activi.

Cum pot activa sau dezactiva starea de invizibilitate pe Facebook Messenger?

Pentru a activa sau dezactiva starea de invizibilitate, deschide aplicația Messenger, apasă pe fotografia ta de profil din colțul dreapta-sus, apoi activează sau dezactivează opțiunea „Activează modul invizibil”.

Poate cineva să vadă când am fost ultima dată activ pe Facebook Messenger dacă stau pe invizibil?

Da, ceilalți utilizatori pot vedea când ai fost ultima dată activ pe Messenger chiar dacă stai pe invizibil, cu excepția cazului în care ai dezactivat complet această funcționalitate din setările de confidențialitate.


Vezi și:

Yvonne

ad516503a11cd5ca435acc9bb6523536?s=150&d=mm&r=gforcedefault=1

Photo of author

Yvonne

Lasă un comentariu