Unde pot găsi pozele șterse din telefon

Ați șters din greșeală pozele importante de pe telefon și acum vă căutați disperat modalități de a le recupera? Nu vă faceți griji, există câteva metode pe care le puteți încerca pentru a obține înapoi acele amintiri prețioase.

Recuperarea din backup-uri

O metodă simplă de a recupera pozele șterse este să verificați backup-urile telefonului dumneavoastră. Dacă aveți un serviciu de backup activat, cum ar fi iCloud pentru utilizatorii de iPhone sau Google Photos pentru utilizatorii de Android, există o șansă bună să găsiți pozele pierdute acolo.

Verificarea în folderul de Reciclare

Mulți utilizatori de Android și iPhone nu sunt conștienți că pozele șterse nu sunt șterse permanent din sistemul de operare. În schimb, ele sunt adesea mutate într-un folder special numit Reciclare sau Coș de gunoi. Verificați acest folder pentru a vedea dacă pozele dvs. sunt acolo și, dacă da, le puteți restaura cu ușurință.

Folosirea unui software de recuperare a datelor

Dacă nu aveți backup-uri sau nu puteți găsi pozele șterse în folderul de Reciclare, există încă speranță. Puteți utiliza software specializat de recuperare a datelor care poate scana memoria telefonului dumneavoastră și poate recupera pozele șterse. Există numeroase aplicații disponibile atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru cele iOS, cum ar fi EaseUS MobiSaver, Dr.Fone și DiskDigger.

Atenție!

Este important să aveți grijă atunci când utilizați astfel de software, deoarece o utilizare necorespunzătoare poate duce la pierderea permanentă a datelor. Asigurați-vă că citiți cu atenție instrucțiunile și că urmați pașii recomandați pentru a evita problemele.

Contactarea unui specialist în recuperare a datelor

Dacă niciuna dintre metodele anterioare nu a reușit să recupereze pozele dumneavoastră, puteți apela la serviciile unui specialist în recuperare a datelor. Acești profesioniști au instrumente și cunoștințe avansate pentru a recupera datele șterse chiar și în cele mai dificile situații.

Costul implicat

Este important să rețineți că serviciile unui specialist în recuperare a datelor pot fi costisitoare și pot varia în funcție de complexitatea și volumul datelor pierdute. Totuși, pentru pozele importante și neprețuite, acest lucru poate fi o investiție justificată.

Recuperarea pozelor șterse din telefon poate fi o sarcină frustrantă, dar nu imposibilă. Cu metodele și resursele potrivite, puteți avea șansa de a obține înapoi acele amintiri prețioase. Nu vă panicați și încercați cu calm fiecare metodă menționată mai sus pentru a vă spori șansele de succes.

Utilizarea serviciilor de cloud

Dacă aveți o copie de rezervă a fotografiilor dvs. pe servicii de cloud precum Dropbox, OneDrive sau Amazon Photos, este posibil să puteți restaura pozele șterse de acolo. Accesați contul dvs. de cloud și verificați în dosarele de backup sau în coșul de gunoi pentru a vedea dacă fotografiile dvs. pot fi recuperate.

Recuperarea prin intermediul aplicațiilor de socializare

O altă sursă posibilă pentru fotografiile dvs. șterse este prin intermediul aplicațiilor de socializare precum WhatsApp, Facebook sau Instagram. Aceste aplicații pot stoca automat o copie a fotografiilor trimise sau încărcate, iar uneori este posibil să le puteți recupera de acolo.

Metoda de recuperare Compatibilitate Complexitate
Verificarea backup-urilor iCloud, Google Photos Ușor
Folosirea software-ului specializat Android, iOS Medie
Contactarea unui specialist Toate platformele Avansat

Întrebări Frecvente

  • Cât de des trebuie să fac backup-uri pentru a evita pierderea fotografiilor?
  • Există vreun software gratuit pentru recuperarea datelor din telefoanele mobile?
  • Care sunt cele mai bune practici pentru a evita ștergerea accidentală a fotografiilor?


Vezi și:

Petro

ad516503a11cd5ca435acc9bb6523536?s=150&d=mm&r=gforcedefault=1

Photo of author

Petro

Lasă un comentariu